Műszempilla tanfolyam
Kisvárda

Professzionális képzések kezdő és haladó, minden korosztálynak!

2D-3D Műszempilla Technikai Továbbképzés Kisvárda

Lashes by Diamond Cosmetics 2D-3D Műszempilla Építő Továbbképzés

A Lashes by Diamond Cosmetics 2-3D műszempilla építő képzésre azok jelentkezését várjuk, akik már elvégezték az 1D tanfolyamot, és kellő gyakorlattal rendelkeznek a klasszikus műszempilla építés területén. Oktatóink a technikához szükséges termékeink teljes körű bemutatásával együtt mutatnak meg többféle módszert a műszempillák felhelyezésére. Az oktatásainkon egyszerre megtanulható a duplázó és triplázó technika is, amelynek során 2-3 műszempilla kerül felhelyezésre egy természetes szempillára.

A tanfolyam végén minden résztvevő névre szóló, bőr borítású Lashes By Diamond Cosmetics tanúsítványt kap.

Az egy napos tanfolyam menete:

A tanfolyam egy elméleti oktatás résszel kezdődik, majd egy rövid ebédszünet után a gyakorlati oktatással folytatódik. A tanfolyam végeztével oktatóink három nyelvű tanúsítványokat adnak át a résztvevőknek.- Tanfolyam oktató: Virga Timea
- Tanfolyam ára: 0 Ft
- Előleg összege: 0 Ft
- Tanfolyam helye: Kisvárda, Kisvárda
- Időpont: Az oktatás jelenleg nincs meghirdetve
- Tanfolyam információ: +36705447079.
- A tanfolyam idejére a műszempilla építéshez szükséges csipeszeken kívül biztosítjuk a szükséges alapanyagokat és kellékeket.
Virga Timea

Érdeklődés a műszempilla tanfolyam Kisvárda oktatásra

Töltsd ki a lenti űrlapot és küld el az érdeklődésed a műszempilla tanfolyam Kisvárda eseményre. Amennyiben számodra megfelelő tanfolyamunk indul, értesítünk a megadott e-mail címen, vagy telefonszámon. Minden mező kitöltése kötelező!

Jelöld be, hogy az adatkezelési nyilatkozatot elolvastad, azzal egyet értesz és a benne foglaltakat elfogadod. Köszönjük!

A tanfolyam során a Lashes By Diamond Cosmetics termékeivel történik az oktatás, amelyeket biztosítunk a résztvevők számára a tanfolyam ideje alatt. A résztvevőknek kizárólag a saját csipeszeiket kell magukkal hozni, valamint egy modellt, akin gyakorolhatnak.

Érdeklődéshez Töltsd ki a fenti űrlapot, vagy keress minket telefonon a 06 70 544 7079 számon, illetve a Debrecen, Böszörményi út 200 címen, hétköznap 9:00-tól 17:30-ig, szombaton 10:00-13:00-ig.

Műszempilla képgaléria

Tekintsd meg a galériánkban azokat az alkotásokat, amelyeket tanulóink és oktatóink készítettek az oktatások alkalmával. A tanfolyam elvégzése után Te is képes leszel ilyen alkotásokra!

Galéria 0
Galéria 1
Galéria 2
Galéria 3
Galéria 4
Galéria 5